S m ø r r e b r ø d  “a  l a  c a r t e”

 

Christiansøpigens kryddersild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg 95,- 

Karrysild, æg, syltet agurk & karse 95,-

Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 95,-

Bornholms nationalretSol over Gudhjem” 95,-

Avocado, rejesalat, æggeblomme, ”Gold Caviar” & stegt rugbrød 175,- 

Blødkogt æg, rejer, dild & citronmayonnaise 145,-

Røget laks, sommersalat, rygeost & ærter 125,-

Smørstegt rødspættefilet, rejer, mayonnaise, citron & blomsterkarse 135,-

Paneret rødspættefilet, citron, karse & remoulade 125,-

Fiskefrikadelle, remoulade & surt 130,- 

Kartoffelmad, bacon, ristede løg & mayonnaise 110,-

Stegt kyllingesalat, æble, syltet trompethat & peberbacon 110,-

Skåret tatar, sennep, rødbede, rå æggeblomme & peberrod 125,-

Confiteret svinebryst, rehydreret selleri, æblepuré & brunet smør 145,-

Roastbeef, bløde løg, pickles, peberrod & spejlæg 125,- 

*

Bornholmsk & andre danske oste, sprødt & blomme 100,-

Koldskål på Bornholmsk tykmælk, hyldeblomst, havre og mørke bær 100,-