A  L A  C A R T E

Forretter

Kylling, saltbagt selleri, sort trompethat & Karl Johan blanquette 120,- 

Helleflynder, grønne rabarber, kålrabi & syrnet fløde 135,-

Saltet laks, røget muslinge emulsion, sprød agurk & blomsterkarse 145,-

 

Mellem ret

Royal Belgian Gold Caviar, jomfruhummer & hummerskum 245,-

 

Hovedretter

Smørstegt torsk, savoykål, brunet smør & sauce blanquette 195,-

 Poussin, baby karotter, syltede perleløg & Beurre blanc 225,-

Andebryst, rehydrede rødbede, kroket med sennepsfrø & ande jus med hjerter og svesker 245,-

 

Desserter

Valrhoma chokolade, semitørret kirsebær, sprød kakao & kirsebær sorbet110,-

Hvid chokolade, kvæde, citron timian & lakrids 110,-

Bornholmske & andre danske oste 110,-