S M A G S M E N U

_

Snacks

Koefoed signatur ” Sol over Gudhjem ”

 

Forret

Røget laks, muslinge emulsion, sprøde agurker & blomsterkarse

 

Mellem ret

Dampet mørksej, savoykål, Karl Johan & sauce blanquette

 

Hovedret

Kalv, selleri, trøffel & peber

 

Dessert

Chokolade, orange, sprød kakao & sorbet

550,-

_

Tilvalg

Royal Belgian Gold Caviar, stegt kammusling & jordskok 245,-

 

Bornholmsk & andre danske oste 110,-

 

V I N M E N U

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

 

A L K O H O L F R I M E N U
350,-

 

 

D E N  B O R N H O L M S K E  J U L E F R O K O S T  

T I L  A F T E N

 

 (Kun til hele Bordet)

 

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

Tilvalg: Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 40,-

 

 2. servering

Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler

Julemedister, grønkål & surt

 

3. servering
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

 

4. servering
Chokolade, orange, sprød kakao & sorbet

 

Eller

 

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce

 

 

4 serveringer 550,-