JULEN STARTER 13. NOVEMBER

D e n  b o r n h o l m s k e   j u l e f r o k o s t  kl. 12:00-15:00
(Kun til hele Bordet)

  

1. servering

Koefoeds jule sild, løg & kapers

Røget laks, æggecreme & purløg

Tilvalg: Saltstegt sild, rørt sennep & rødbede 40,-

 

2. servering

Ribbensteg & syltede agurker

Andebryst, rødkålspuré & ristede hasselnødder

Tilvalg: Ristepølse, grønkål og grov sennep 40,-

 

3. servering

Bornholmske & andre danske oste med hybenkompot & honning

 

4. servering

Vanilje, chokolade, kirsebær & knas

 

3 serveringer 350,-       4 serveringer 395,-

 

 

 

K o e f o e d´s  j u l e p l a t t e   kl. 12:00-15:00
_

Koefoeds julesild med creme fraiche, løg & kapers

Røget laks, æggecreme & purløg

Andebryst, rødkålspuré & hasselnødder

Stegt hønsesalat, saltbagt selleri & bacon

Ost, sprødt & hybenkompot

275,-

 

 

 

S m ø r r e b r ø d  “a  l a  c a r t e”   kl. 12:00-15:00

 

Koefoeds julesild med creme fraiche, løg & kapers 95,-

Saltstegt sild, rødbede, bløde løg & sennep 95,-

Karrysild, æg, æble, surt & karse 95,-

Bornholms nationalret ”Sol over Gudhjem” 95,-

Avocado, caviar, æggeblomme, taskekrabbe & stegt rugbrød 175,-

Blødkogt æg, rejer, karse & peber 125,-

Røget laks, æggecreme, purløg & bøgehatte 125,-

Smørstegt rødspættefilet, remoulade, citron & urter 115,-

Smørstegt rødspættefilet, rejer, mayo & karse 125,-

Kartoffelmad, mayo, purløg & bacon 115,-

Stegt kyllingesalat, bacon, saltbagt selleri & karse 100,-

Ristepølse, stuvet grønkål & grov sennep 110,-

Frikadelle, kartoffelsalat & asier 115,-

Roastbeef, bløde løg, syltet agurk & spejlæg 115,-

Grov tatar, syltede, ramsløg & kartoffelchips 125,-

Svinemørbrad, asier, svampe a la creme 125,-

Lun leverpostej, syltede rødbeder, agurker & bacon 125,-

 

*

Bornholmske & andre danske oste, smørristet rugbrød & honning 95,-

Vanilje, chokolade, kirsebær & knas 95,-