• Regional Madkultur


Koefoeds fortolkning af klassisk smørrebrød

Sol over Gudhjem - røget sild, blomme, radise & purløg 95,-

Saltstegt sild - sennep, rødbede & perleløg 95,-

Rødspættefilet - mayo, selleri, blomkål & citron 95,-

Røget laks - purløg, trøffel & røræg 155,-

Æggemaden - rossini baerii caviar, mayo, karse 145,-

Hønsesalat - skind, svampe, bacon & agurk 95,-

”Rosbøf” - peberrod, løg, mayo, selleri & blomkål 95,-

Tatar - peberrod, Skalotteløg, æggeblomme, rødbeder & nødder 120,-

Flæskesteg - timian, svær & rødkål 115,-

Dyrlægens natmad - foie gras, løg, sky & saltkød 145,-

Pariserbøf - brød, peberrod, æggeblomme, beder, løg & kapers 135,-

*

Bornholmske & andre danske oste 100,-

Frokost dessert 100,-

 

Smørrebrøds menuen

1.servering

Røget laks,purløg & røræg + rødspættefilet, mayo, selleri, blomkål & citron

2.servering

Flæskesteg,timian, svær & rødkål + ”Rosbøf”, peberrod, løg, mayo, selleri & blomkål

3. servering

Bornholmske & andre danske oste

4. servering

Mælkeis - knas, øllebrød & havesyre

2 serveringer 300,-

3 serveringer 350,-

4 serveringer 380,-