Separate lokaler til selskaber

SMÅ OG STORE SELSKABER

På Koefoed har vi mange muligheder for at placere i både små og store selskaber i et separat lokale. Vores restaurant har mange hyggelige afdelinger og nicher, og med gardiner kan vi åbne eller lukke rum efter dit behov. Kom ind og se mulighederne.

MAD TIL MANGE

Vi har plads til op til 90 personer, og vi laver alt fra receptioner med snacks og fingermad til bryllupper og firmafester med den store smagsmenu alt efter, hvad du ønsker dig.

BRYLLUP OG FEST

Vi holder gode fester på Restaurant Koefoed. Vores hyggelige lokaler giver en god stemning til fødselsdage, julefrokoster, bryllupper eller andre mærkedage. Vi fejrer dig på din måde og skaber sammen med dig en menu og et koncept, så dagen eller festen bliver præcis, som du drømmer om.

SELSKAB VED EGETRÆSBORDET

Koefoed dækker op til selskab ved det store snedkerbord, når I er et selskab på mellem 8 og 12 personer. I sidder i jeres eget, separate lokale i restauranten ved det ellipseformede egetræsbord. En uforglemmelig aften med det bedste køkkenchefen formår og vine, som Koefoeds vinmand har udvalgt, inkluderer:

Fire snacks med champagne
Syv retter med tilhørende vine
Vand ad libitum
Kaffe og sødt

Ring til os for nærmere informationer.

DET KOSTER IKKE NOGET AT SPØRGE

Vil du have et bud på, hvad Koefoed kan gøre for din fest, så fortæl os om dine ønsker og festens budget, så finder vi ud af, hvordan vi bedst gør ideerne til virkelighed. Ring til os på 56 48 22 24 Vi glæder os til at høre fra dig!