Skip to main content
 

Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Dansk makrel, agurk, tørret tomat & estragon emulsion

2. Servering

Terrin af oksehale, selleri, saltet citron & lun persillesauce

3. Servering

Stegt & grillet Lammesadel, æggeblommecreme, ræddike, ramsløg & rødvinssauce

4. Servering

Chokoladetærte med saltkaramel, sort the & hasselnøddeis

595,-

Tilvalg

¨ Black Label Caviar ¨ Grillet blæksprutte, umodne ferskener & Champagne Sauce 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Fiskemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Dansk makrel, agurk, tørret tomat & estragon emulsion

2. Servering

Grillet jomfruhummer tatar, agurk, olivenolie & frossen karse

3. Servering

Skindstegt kulmule, artiskokker, løvstikke & muslinger

4. Servering

Rabarber, financier, hvid chokolade & consommé

595,-

Tilvalg

¨ Black Label Caviar ¨ Grillet blæksprutte, umodne ferskener & Champagne Sauce 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Dansk makrel, agurk, tørret tomat & estragon emulsion

2. Servering

Grillet jomfruhummer tatar, agurk, olivenolie & frossen karse

3. Servering

¨ Black Label Caviar ¨ Grillet blæksprutte, umodne ferskener & Champagne Sauce

4. Servering

Terrin af oksehale & knoldselleri, saltet citron & lun persillesauce

5. Servering

Due farseret med morkel, rødbede, vilde hvidløg & Jus

6. Servering

Rabarber, financier, hvid chokolade & consommé

950,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 130,-

Vinmenu

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

550,-

A la carte

Forretter

Dansk makrel, agurk, tørret tomat & estragon emulsion 165,-

Grillet jomfruhummer tatar, agurk, olivenolie & frossen karse 185,-

Terrin af oksehale & knoldselleri, saltet citron & lun persillesauce 175,-

¨ Black Label Caviar ¨ Grillet blæksprutte, umodne ferskner & Champagne Sauce 295,-

 

Hovedretter

Skindstegt kulmule, artiskokker, løvstikke & muslinger 265,-

Stegt & grillet Lammesadel, æggeblommecreme, ræddike, ramsløg & rødvinssauce 285,-

Due farseret med morkel, rødbede, vilde hvidløg & Jus 295,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & Bornholmer honning 130,-

Chokoladetærte med saltkaramel, sort the & hasselnøddeis 130,-

Rabarber, financier, hvid chokolade & consommé 130,-

Gå til en af vores søsterrestauranter.