Skip to main content
 

Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet og brændt ørred, persille puré, grønne jordbær & røg

2. Servering

Confiteret kalvebrissel, sort trompethatte, jordskok & bouillon

3. Servering

Dansk ¨presa¨ – Nakke af gris, Karl Johan svampe, danske majs & rødvinssauce

4. Servering

Chokoladecreme med Sevablødda, kirsebær, sorbet & kakao

595,-

Tilvalg

Gold caviar, saltet kammusling, agurk & frossen dild 265,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

395,-

FISKEMENU

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. servering

Saltet og brændt ørred, persille puré, grønne jordbær & røg

2. servering

Ristet jomfruhummer, kantareller, ramsløg & hvidvinssauce

3. servering

Torsk, butternut squash, citrontimian & blanquette sauce

4. servering

Friskost mousse, ristet hasselnød, sprød honning & hyldeblomst sorbet

595,-

Tilvalg

Gold caviar, saltet kammusling, agurk & frossen dild 265,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

395,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet og brændt ørred, persille puré, grønne jordbær & røg

2. Servering

Gold caviar, saltet kammusling, agurk & frossen dild

3. Servering

Ristet jomfruhummer, kantareller, ramsløg & hvidvinssauce

4. Servering

Confiteret kalvebrissel, sort trompethatte, jordskok & bouillon

5. Servering

Dansk ¨presa¨ – Nakke af gris, Karl Johan svampe, danske majs & rødvinssauce

6. Servering

Chokoladecreme med Sevablødda, kirsebær, sorbet & kakao

895,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 130,-

Vinmenu

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

450,-

A la carte

Forretter

Saltet og brændt ørred, persille puré, grønne jordbær & røg 165,-

Ristet jomfruhummer, kantareller, ramsløg & hvidvinssauce 185,-

Confiteret kalvebrissel, sort trompethatte, jordskok & bouillon 175,-

Gold caviar, saltet kammusling, agurk & frossen dild 265,-

 

Hovedretter

Torsk, butternut squash, citrontimian & blanquette sauce 275,-

Dansk ¨presa¨ – Nakke af gris, Karl Johan svampe, danske majs & rødvinssauce 255,-

Stegt poussin, karotter, merian & hønsesauce med sherry og løgblomster 265,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 130,-

Chokoladecreme med Sevablødda, kirsebær, sorbet & kakao 130,-

Friskost mousse, ristet hasselnød, sprød honning & hyldeblomst sorbet 130,-

Gå til en af vores søsterrestauranter.