Skip to main content
 

Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet kuller, persillepuré, glaskål & frossen karse

2. Servering

Confiteret kyllingevinge, kantareller, majs & hønse sauce

3. Servering

Stegt kalv, sommer porrer, confiteret hvidløg & rødvinssauce

4. Servering

Danske æbler, stikkelsbær, hasselnød & olivenolie sorbet

595,-

Tilvalg

Gold caviar, ristet kammusling, artiskok & sauce beurre blanc 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 135,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

FISKEMENU

Snacks

Koefoed signatur ” Sol over Gudhjem ”

1. servering

Saltet kuller, persillepuré, glaskål & frossen karse

2. servering

Jomfruhummer, endive, merian & tomat bouillon

3. servering

Skærising, gulerod, brøndkarse & hummersauce

4. servering

Tærte – skyr, hvid chokolade, røde bær & citronverbena

4 serveringer 595,-

Tilvalg

Gold caviar, ristet kammusling, artiskok & sauce beurre blanc 295,-

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet kuller, persillepuré, glaskål & frossen karse

2. Servering

Jomfruhummer, endive, merian & tomat bouillon

3. Servering

Gold caviar, ristet kammusling, artiskok & sauce beurre blanc

4. Servering

Confiteret kyllingevinge, kantareller, majs & hønse sauce

5. Servering

Stegt kalv, sommer porrer, confiteret hvidløg & rødvinssauce

6. Servering

Danske æbler, stikkelsbær, hasselnød & olivenolie sorbet

995,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Vinmenu

895,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

550,-

A la carte

Forretter

Saltet kuller, persillepuré, glaskål & frossen karse 175,-

Jomfruhummer, endive, merian & tomat bouillon  185,-

Confiteret kyllingevinge, kantareller, majs & hønse sauce 165,-

Gold caviar, ristet kammusling, artiskok & sauce beurre blanc 295,-

 

Hovedretter

Skærising, gulerod, brøndkarse & hummersauce 295,-

Svinebryst, grillet hjertesalat, nye løg & sauce blanquette 285,-

Stegt kalv, sommer porrer, confiteret hvidløg & rødvinssauce 325,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Tærte – skyr, hvid chokolade, røde bær & citronverbena 135,-

Danske æbler, stikkelsbær, hasselnød & olivenolie sorbet 135,-

Gå til en af vores søsterrestauranter.