Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

¨Sommersalat¨

Saltet helleflynder, agurk & skummende champagnesauce

2. Servering

Confiterede kalvebrisler, saltede ramsløg, trompethatte & bouillon

3. Servering

Vagtel farseret med Karl Johan, friske majs, kantareller & hønse sauce

4. Servering

Røde sommerbær med skovmærke, marengs & iscreme med ristet havre

595,-

Tilvalg

Royal Belgian Gold Caviar, saltet jomfruhummer & blegselleri 265,-

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

395,-

Fiskemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

¨Sommersalat¨

Saltet helleflynder, agurk & skummende champagnesauce

2. Servering

Røget makrel, grønne jordbær, peberrod & sprød malt

3. Servering

Ristet kulmule med skaldyrs sauté, persille & squash

4. Servering

Syltet pære, havesyre & yoghurt sorbet

595,-

Tilvalg

Royal Belgian Gold Caviar, saltet jomfruhummer & blegselleri 265,-

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

395,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

¨Sommersalat¨

Saltet helleflynder, agurk & skummende champagnesauce

2. Servering

Royal Belgian Gold Caviar, saltet jomfruhummer & blegselleri

3. Servering

Ristet kulmule med skaldyrs sauté, persille & squash

4. Servering

Confiterede kalvebrisler, saltede ramsløg, trompethatte & bouillon

5. Servering

Vagtel farseret med Karl Johan, friske majs, kantareller & hønse sauce

6. Servering

Røde sommerbær med skovmærke, marengs & iscreme med ristet havre

895,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Vinmenu

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

450,-

A la carte

Forretter

¨Sommersalat¨ af saltet helleflynder, agurk & skummende champagnesauce 165,-

Røget makrel, grønne jordbær, peberrod & sprød malt 155,-

Confiterede kalvebrisler, saltede ramsløg, trompethatte & bouillon 165,-

Royal Belgian Gold Caviar, saltet jomfruhummer & blegselleri 265,-

 

Hovedretter

Ristet kulmule med skaldyrs sauté, persille & squash 235,-

Vagtel farseret med Karl Johan, friske majs, kantareller & hønse sauce 245,-

Lam, bagt hvidløgspure, shiitake & rødvinssauce med sherry 255,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Syltet pære, havesyre & yoghurt sorbet 120,-

Røde sommerbær med skovmærke, marengs & iscreme med ristet havre 120,-