Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Helleflynder med rabarber, sesam & vinaigrette med ramsløg

2. Servering

Vagtel Royal farseret med morkel, bagt hvidløg & consommé

3. Servering

Lammesadel, hvide asparges, majroe & rødvinssauce

4. Servering

Rabarber sorbet, ¨cookie dough¨ & kold fløde

595,-

Tilvalg

Gold caviar, rå rejer, syrnet fløde og hibiscus 265,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

395,-

FISKEMENU

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. servering

Helleflynder med rabarber, sesam & vinaigrette med ramsløg

2. servering

Saltet jomfruhummer, ærter, salater & blegselleri

3. servering

Dampet torsk, asparges velouté, hjertemuslinger & rogn

4. servering

Hvid chokolade, yoghurt sorbet, havesyre & sprød Bornholmer honning

595,-

Tilvalg

Gold caviar, rå rejer, syrnet fløde og hibiscus 265,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

395,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Helleflynder med rabarber, sesam & vinaigrette med ramsløg

2. Servering

Gold Caviar, rå rejer, syrnet fløde og hibiscus

3. Servering

Dampet torsk, asparges velouté, hjertemuslinger & rogn

4. Servering

Vagtel Royal farseret med morkel, bagt hvidløg & consommé

5. Servering

Lammesadel, hvide asparges, majroe & rødvinssauce

6. Servering

Rabarber sorbet, ¨cookie dough¨ & kold fløde

895,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 130,-

Vinmenu

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

450,-

A la carte

Forretter

Helleflynder med rabarber, sesam & vinaigrette med ramsløg 155,-

Saltet jomfruhummer, ærter, salater & blegselleri 165,-

Vagtel Royal farseret med morkel, bagt hvidløg & consommé 185,-

Gold caviar, rå rejer, syrnet fløde og hibiscus 265,-

 

Hovedretter

Dampet torsk, asparges velouté, hjertemuslinger & rogn 255,-

Stegt perlehøne, ramsløg, shiitake & trompethatte 245,-

Lammesadel, hvide asparges, majroe & rødvinssauce 285,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 130,-

Hvid chokolade, yoghurt sorbet, havesyre & sprød Bornholmer honning 130,-

Rabarber sorbet, ¨cookie dough¨ & kold fløde 130,-