Snacks
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
Snacks
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
1. Servering
¨Sommersalat¨
Saltet helleflynder, agurk & skummende champagnesauce
2. Servering
Confiterede kalvebrisler, saltede ramsløg, trompethatte & bouillon
3. Servering
Vagtel farseret med Karl Johan, friske majs, kantareller & hønse sauce
4. Servering
Røde sommerbær med skovmærke, marengs & iscreme med ristet havre
595,-
Tilvalg
Royal Belgian Gold Caviar, saltet jomfruhummer & blegselleri 265,-
Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-
550,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
750,-
395,-
Snacks
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
1. Servering
¨Sommersalat¨
Saltet helleflynder, agurk & skummende champagnesauce
2. Servering
Røget makrel, grønne jordbær, peberrod & sprød malt
3. Servering
Ristet kulmule med skaldyrs sauté, persille & squash
4. Servering
Syltet pære, havesyre & yoghurt sorbet
595,-
Tilvalg
Royal Belgian Gold Caviar, saltet jomfruhummer & blegselleri 265,-
Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-
550,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
750,-
395,-
Snacks
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
1. Servering
¨Sommersalat¨
Saltet helleflynder, agurk & skummende champagnesauce
2. Servering
Royal Belgian Gold Caviar, saltet jomfruhummer & blegselleri
3. Servering
Ristet kulmule med skaldyrs sauté, persille & squash
4. Servering
Confiterede kalvebrisler, saltede ramsløg, trompethatte & bouillon
5. Servering
Vagtel farseret med Karl Johan, friske majs, kantareller & hønse sauce
6. Servering
Røde sommerbær med skovmærke, marengs & iscreme med ristet havre
895,-
Tilvalg
Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-
850,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
995,-
450,-
¨Sommersalat¨ af saltet helleflynder, agurk & skummende champagnesauce 165,-
Røget makrel, grønne jordbær, peberrod & sprød malt 155,-
Confiterede kalvebrisler, saltede ramsløg, trompethatte & bouillon 165,-
Royal Belgian Gold Caviar, saltet jomfruhummer & blegselleri 265,-
Ristet kulmule med skaldyrs sauté, persille & squash 235,-
Vagtel farseret med Karl Johan, friske majs, kantareller & hønse sauce 245,-
Lam, bagt hvidløgspure, shiitake & rødvinssauce med sherry 255,-
Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-
Syltet pære, havesyre & yoghurt sorbet 120,-
Røde sommerbær med skovmærke, marengs & iscreme med ristet havre 120,-
© 2022 Restaurant Koefoed.