Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Helleflynder med agurk, persillepure & vallesauce med hjertemuslinger

2. Servering

Confiterede kalvebrisler, saltede ramsløg, trompethatte & bouillon

3. Servering

Kalv, bagt hvidløgspure, shiitake & rødvinssauce med sherry

4. Servering

Stegt sandkage, skyr & olivenoliesorbet

595,-

Tilvalg

Royal Belgian Gold Caviar, saltet & stegt jomfruhummer, courgette & hvidvinssauce 265,-

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

395,-

Fiskemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Helleflynder med agurk, persillepure & vallesauce med hjertemuslinger

2. Servering

Røget laks, grønne jordbær, peberrod & sprød malt

3. Servering

Ristet kulmule med butternut squash, rogn & blanquette sauce

4. Servering

Stegt sandkage, skyr & olivenoliesorbet

595,-

Tilvalg

Royal Belgian Gold Caviar, saltet & stegt jomfruhummer, courgette & hvidvinssauce 265,-

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

395,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Helleflynder med agurk, persillepure & vallesauce med hjertemuslinger

2. Servering

Royal Belgian Gold Caviar, saltet & stegt jomfruhummer, courgette & hvidvinssauce

3. Servering

Ristet kulmule med butternut squash, rogn & blanquette sauce

4. Servering

Confiterede kalvebrisler, saltede ramsløg, trompethatte & bouillon

5. Servering

Kalv, bagt hvidløgspure, shiitake & rødvinssauce med sherry

6. Servering

Saltbagte pærer med honning fra Aakirkeby & mørk chokolade

895,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Vinmenu

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

450,-

A la carte

Forretter

Helleflynder med agurk, persillepure & vallesauce med hjertemuslinger 155,-

Røget laks, grønne jordbær, peberrod & sprød malt 165,-

Confiterede kalvebrisler, saltede ramsløg, trompethatte & bouillon 165,-

Royal Belgian Gold Caviar, saltet & stegt jomfruhummer, courgette & hvidvinssauce 265,-

 

Hovedretter

Ristet kulmule med butternut squash, rogn & blanquette sauce 245,-

Perlehøne, karotter, kantareller & hønse sauce 235,-

Kalv, bagt hvidløgspure, shiitake & rødvinssauce med sherry 255,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Saltbagte pærer med honning fra Aakirkeby & mørk chokolade 120,-

Stegt sandkage, skyr & olivenoliesorbet 120,-