Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Røget laks, persillepuré, agurk & peberrod

2. Servering

Stegt kulmule, sortkål, syltet Karl Johan & sauce blanquette

3. Servering

Kalv, selleri, trøffel & pebersauce

4. Servering

Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet

595,-

Royal Belgian Gold Caviar, jomfruhummer, jordskokker & buerre blanc 265,-

Bornholmsk & andre danske oste 120,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

395,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Røget laks, persillepuré, agurk & peberrod

2. Servering

Rimmet helleflynder, sprød surdej & røget fløde med rapsolie fra Lehnsgaard

3. Servering

Royal Belgian Gold Caviar, jomfruhummer, jordskokker & beurre blanc

4. Servering

Stegt kulmule, sortkål, syltet Karl Johan & sauce blanquette

5. Servering

Kalv, selleri, trøffel & pebersauce

6. Servering

Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet

895,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Vinmenu

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

450,-

DEN BORNHOLMSKE JULEFROKOST
TIL AFTEN

(Kun til hele Bordet)

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

Tilvalg: Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 60,-

2. servering

Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler

Julemedister, grønkål & surt

3. servering

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

4. servering

Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet

Eller

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce

 

4 serveringer 595,-

A la carte

Forretter

Røget laks, persillepuré, agurk & peberrod 165,-

Rimmet helleflynder, sprød surdej & røget fløde med rapsolie fra Lehnsgaard 165,-

Confiteret kalvebrissel, trompethatte, rosa peber & svampe bouillon 155,-

Royal Belgian Gold Caviar, jomfruhummer, jordskokker & buerre blanc 265,-

 

Hovedretter

Stegt kulmule, sortkål, syltet Karl Johan & sauce blanquette 245,-

Perlehøne, karotter, citron timian & Jus 235,-

Kalv, selleri, trøffel & peber 255,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet 120,-

Klassisk ¨Ris a la mande¨ med lun kirsebærsauce 120,-