Skip to main content
 

Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Dansk hamachi, agurk, tørret tomat & estragon emulsion

2. Servering

Glaseret oksehale, bagt hvidløg, persillepuré & bouillon

3. Servering

Dansk ¨presa¨ – Nakke af gris, Karl Johan svampe, grillet porrer & rødvinssauce

4. Servering

Chokoladetærte med saltkaramel, sort the & hasselnøddeis

595,-

Tilvalg

Gold caviar, taskekrabbe, luftig kartoffel & dild 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Fiskemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Dansk hamachi, agurk, tørret tomat & estragon emulsion

2. Servering

Varmrøget ørred, lun æggeblomme crème & sprøde artiskokker

3. Servering

Torsk med jomfruhummer & muslinger, tang, grillet kål & sauce blanquette

4. Servering

¨Arme riddere ¨ Æble, jordskok & havesyre iscreme 595,-

Tilvalg

Gold caviar, taskekrabbe, luftig kartoffel & dild 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Dansk hamachi, agurk, tørret tomat & estragon emulsion

2. Servering

Varmrøget ørred, lun æggeblomme crème & sprøde artiskokker

3. Servering

Gold caviar, taskekrabbe, luftig kartoffel & dild

4. Servering

Glaseret oksehale, bagt hvidløg, persillepuré & bouillon

5. Servering

Due farseret med morkel, selleri, vilde hvidløg & Jus

6. Servering

¨Arme riddere ¨Æble, jordskok & havesyre iscreme

950,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 130,-

Vinmenu

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

550,-

A la carte

Forretter

Dansk hamachi, agurk, tørret tomat & estragon emulsion 175,-

Varmrøget ørred, lun æggeblomme crème & sprøde artiskokker 165,-

Glaseret oksehale, bagt hvidløg, persillepuré & bouillon 185,-

Gold caviar, taskekrabbe, luftig kartoffel & dild 295,-

 

Hovedretter

Torsk med jomfruhummer & muslinger, tang, grillet kål & sauce blanquette 275,-

Dansk ¨presa¨ – Nakke af gris, Karl Johan svampe, grillet porrer & rødvinssauce 265,-

Due farseret med morkel, selleri, vilde hvidløg & Jus 295,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & Bornholmer honning 130,-

Chokoladetærte med saltkaramel, sort the & hasselnøddeis 130,-

¨Arme riddere ¨ Æble, jordskok & havesyre iscreme 130,-

Gå til en af vores søsterrestauranter.