Skip to main content
 

Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet sandart, agurk, peberrod, rød grape & let pisket fløde

2. Servering

Confiteret kyllingevinge, ærter, ramsløg & bouillon

3. Servering

Stegt & grillet Lammesadel, æggeblommecreme, majroe, gåsefod & rødvinssauce

4. Servering

Rabarber, financier, hvid chokolade & consommé

595,-

Tilvalg

¨ Black Label Caviar ¨ Jomfruhummer tatar, dehydreret tomat & creme fraiche 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Fiskemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet sandart, agurk, peberrod, rød grape & let pisket fløde

2. Servering

Hvide asparges, trækulsgrillet kammusling, purløg & muslinge sauce

3. Servering

Pocheret kulmule, nye danske kartofler, grønne asparges, løvstikke & Vesterhavsost

4. Servering

Røde bær, ymer, saltet karamel, malt & tørret yoghurt

595,-

Tilvalg

¨ Black Label Caviar ¨ Jomfruhummer tatar, dehydreret tomat & creme fraiche 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet sandart, agurk, peberrod, rød grape & let pisket fløde

2. Servering

¨ Black Label Caviar ¨ Jomfruhummer tatar, dehydreret tomat & creme fraiche

3. Servering

Hvide asparges, trækulsgrillet kammusling, purløg & muslinge sauce

4. Servering

Confiteret kyllingevinge, ærter, ramsløg & bouillon

5. Servering

Stegt & grillet Lammesadel, æggeblommecreme, majroe, gåsefod & rødvinssauce

6. Servering

Rabarber, financier, hvid chokolade & consommé

950,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 130,-

Vinmenu

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

550,-

A la carte

Forretter

Saltet sandart, agurk, peberrod, rød grape & let pisket fløde 185,-

Hvide asparges, trækulsgrillet kammusling, purløg & muslinge sauce 195,-

Confiteret kyllingevinge, ærter, ramsløg & bouillon 175,-

¨ Black Label Caviar ¨ Jomfruhummer tatar, dehydreret tomat & creme fraiche 295,-

 

Hovedretter

Pocheret kulmule, nye danske kartofler, grønne asparges, løvstikke & Vesterhavsost 285,-

Stegt & grillet Lammesadel, æggeblommecreme, majroe, gåsefod & rødvinssauce 325,-

Poussin, farseret morkler, spæde grøntsager & sauce velouté 295,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & Bornholmer honning 130,-

Røde bær, ymer, saltet karamel, malt & tørret yoghurt 130,-

Rabarber, financier, hvid chokolade & consommé 130,-

Gå til en af vores søsterrestauranter.