Skip to main content
 

Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet torsk, sprød surdej, ærter & is på blomsterkarse

2. Servering

Confiteret svinebryst, kantareller, ramsløg & bouillon

3. Servering

Grillet oksehøjreb, majs, sommerkål, gran & rødvinssauce

4. Servering

Vilde blåbær, saltet karamel, malt & estragon

595,-

Tilvalg

¨ Black Label Caviar ¨ Jomfruhummer, dehydreret tomat & creme fraiche 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Fiskemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet torsk, sprød surdej, ærter & is på blomsterkarse

2. Servering

Grillet makrel, grønne jordbær, peberrodsfløde & bitre salater

3. Servering

Skindstegt kulmule, nye kartofler, radiser & sauce blanquette med rygeost

4. Servering

Stikkelsbærkompot, ristet mandel, havesyre iscreme & luftig yoghurt

595,-

Tilvalg

¨ Black Label Caviar ¨ Jomfruhummer, dehydreret tomat & creme fraiche 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet torsk, sprød surdej, ærter & is på blomsterkarse

2. Servering

Grillet makrel, grønne jordbær, peberrodsfløde & bitre salater

3. Servering

¨ Black Label Caviar ¨

Jomfruhummer, dehydreret tomat & creme fraiche

4. Servering

Confiteret svinebryst, kantareller, ramsløg & bouillon

5. Servering

Grillet oksehøjreb, majs, sommerkål, gran & rødvinssauce

6. Servering

Vilde blåbær, saltet karamel, malt & estragon

950,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 130,-

Vinmenu

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

550,-

A la carte

Forretter

Saltet torsk, sprød surdej, ærter & is på blomsterkarse 185,-

Grillet makrel, grønne jordbær, peberrodsfløde & bitre salater 195,-

Confiteret svinebryst, kantareller, ramsløg & bouillon 175,-

¨ Black Label Caviar ¨ Jomfruhummer, dehydreret tomat & creme fraiche 295,-

 

Hovedretter

Skindstegt kulmule, nye kartofler, radiser & sauce blanquette med rygeost 295,-

Grillet oksehøjreb, majs, sommerkål, gran & rødvinssauce 325,-

Poussin, farseret morkler, spæde grøntsager & sauce velouté 285,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & Bornholmer honning 130,-

Vilde blåbær, saltet karamel, malt & estragon 130,-

Stikkelsbærkompot, ristet mandel, havesyre iscreme & luftig yoghurt 130,-

Gå til en af vores søsterrestauranter.