Frokost

Den bornholmske julefrokost kl. 11:30-15:00

(Kun til hele Bordet)

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

Tilvalg: Saltstegt sild som på Bornholm, kapers, sennepscreme & bitter salat 60,-

2. servering

Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler

Tilvalg: Julemedister, grønkål & surt 60,-

3. servering

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

4. servering

Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet

Eller

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce

3 serveringer 445,-

4 serveringer 495,-

Koefoed´s juleplatte kl. 11:30-15:00

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

(tilvalg saltstegt sild 60,-)

Stegt kyllingesalat, ristet kyllingeskind, saltbagt selleri & cornichon

Klassisk Roastbeef, bløde løg, pickles, peberrod & spejlæg

(tilvalg medister 60,-)

345,-

Tilvalg af ost eller dessert 100,-

Smørrebrød kl. 11:30-15:00

Bornholms nationalret ”Sol over Gudhjem” 125,-

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg 125,-

Karrysild, æg, syltet agurk & karse 125,-

Saltstegt sild som på Bornholm, kapers, sennepscreme & bitter salat 125,-

Avocado, skaldyrssalat, æggeblomme, caviar & stegt rugbrød 195,-

Smilende æg, håndpillede rejer, brændt citron & dild mayonnaise 145,-

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg 155,-

Paneret fiskefilet, remoulade, brændt citron & blomsterkarse 145,-

Meunierestegt fiskefilet, mayonnaise, håndpillede rejer & dild 165,-

Kartoffel, enebærcreme ¨Koefoed skinke¨ & ristede løg 145,-

Stegt kyllingesalat, ristet kyllingeskind, saltbagt selleri & cornichon 135,-

Julemedister, grønkål & surt 135,-

Skåret oksetatar, kaperscreme, æggeblomme & chips 135,-

Klassisk Roastbeef, bløde løg, pickles, peberrod & spejlæg 165,-

*

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning 120,-

Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet 120,-

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce 120,-

Frokost retter kl. 11:30-15:00

¨Stjerneskud¨ Dampet og friteret rødspætte, håndpillede rejer & ”Gold Caviar”   245,-

Svinemørbrad ¨svampe a la creme¨ surt & purløg 165,-

Ribbensteg, grov sennep, danske æbler, & Jus 155,-

Tartelet med kalvebrisler, trompethatte, persille & hønsevelouté 195,-

Julefrokost mad hos restaurant Koefoed

Aften

SMAGSMENU

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

Forret

Røget laks, persillepuré, agurk & peberrod

Mellem ret

Stegt kulmule, sortkål, syltet Karl Johan & sauce blanquette

Hovedret

Kalv, selleri, trøffel & pebersauce

Dessert

Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet

595,-

Tilvalg

Royal Belgian Gold Caviar, jomfruhummer, jordskokker & buerre blanc 265,-

Bornholmsk & andre danske oste 120,-

VINMENU

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

ALKOHOLFRIMENU

395,-

PRESTIGEMENU

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Røget laks, persillepuré, agurk & peberrod

2. Servering

Rimmet helleflynder, sprød surdej & røget fløde med rapsolie fra Lehnsgaard

3. Servering

Royal Belgian Gold Caviar, jomfruhummer, jordskokker & buerre blanc

4. Servering

Stegt kulmule, sortkål, syltet Karl Johan & sauce blanquette

5. Servering

Kalv, selleri, trøffel & pebersauce

6. Servering

Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet

895,-

Tilvalg

Bornholmsk & andre danske oste 120,-

VINMENU

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

ALKOHOLFRIMENU

495,-

DEN BORNHOLMSKE JULEFROKOST
TIL AFTEN

(Kun til hele Bordet)

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

Tilvalg: Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 60,-

2. servering

Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler

Julemedister, grønkål & surt

3. servering

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

4. servering

Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet

Eller

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce

 

4 serveringer 595,-

Ostetallerken hos restaurant Koefoed