(Kun til hele Bordet)
1. servering
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg
Tilvalg: Saltstegt sild som på Bornholm, kapers, sennepscreme & bitter salat 60,-
(Kun til hele Bordet)
1. servering
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg
Tilvalg: Saltstegt sild som på Bornholm, kapers, sennepscreme & bitter salat 60,-
2. servering
Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky
Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler
Tilvalg: Julemedister, grønkål & surt 60,-
3. servering
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning
4. servering
Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet
Eller
Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce
3 serveringer 445,-
4 serveringer 495,-
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg
(tilvalg saltstegt sild 60,-)
Stegt kyllingesalat, ristet kyllingeskind, saltbagt selleri & cornichon
Klassisk Roastbeef, bløde løg, pickles, peberrod & spejlæg
(tilvalg medister 60,-)
345,-
Tilvalg af ost eller dessert 100,-
Bornholms nationalret ”Sol over Gudhjem” 125,-
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg 125,-
Karrysild, æg, syltet agurk & karse 125,-
Saltstegt sild som på Bornholm, kapers, sennepscreme & bitter salat 125,-
Avocado, skaldyrssalat, æggeblomme, caviar & stegt rugbrød 195,-
Smilende æg, håndpillede rejer, brændt citron & dild mayonnaise 145,-
Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg 155,-
Paneret fiskefilet, remoulade, brændt citron & blomsterkarse 145,-
Meunierestegt fiskefilet, mayonnaise, håndpillede rejer & dild 165,-
Kartoffel, enebærcreme ¨Koefoed skinke¨ & ristede løg 145,-
Stegt kyllingesalat, ristet kyllingeskind, saltbagt selleri & cornichon 135,-
Julemedister, grønkål & surt 135,-
Skåret oksetatar, kaperscreme, æggeblomme & chips 135,-
Klassisk Roastbeef, bløde løg, pickles, peberrod & spejlæg 165,-
*
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning 120,-
Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet 120,-
Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce 120,-
¨Stjerneskud¨ Dampet og friteret rødspætte, håndpillede rejer & ”Gold Caviar” 245,-
Svinemørbrad ¨svampe a la creme¨ surt & purløg 165,-
Ribbensteg, grov sennep, danske æbler, & Jus 155,-
Tartelet med kalvebrisler, trompethatte, persille & hønsevelouté 195,-
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
Røget laks, persillepuré, agurk & peberrod
Stegt kulmule, sortkål, syltet Karl Johan & sauce blanquette
Kalv, selleri, trøffel & pebersauce
Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet
595,-
Royal Belgian Gold Caviar, jomfruhummer, jordskokker & buerre blanc 265,-
Bornholmsk & andre danske oste 120,-
550,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
750,-
395,-
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
Røget laks, persillepuré, agurk & peberrod
Rimmet helleflynder, sprød surdej & røget fløde med rapsolie fra Lehnsgaard
Royal Belgian Gold Caviar, jomfruhummer, jordskokker & buerre blanc
Stegt kulmule, sortkål, syltet Karl Johan & sauce blanquette
Kalv, selleri, trøffel & pebersauce
Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet
895,-
Bornholmsk & andre danske oste 120,-
850,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
995,-
495,-
(Kun til hele Bordet)
1. servering
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg
Tilvalg: Saltstegt sild, rørt sennep, rødbede & bløde løg 60,-
2. servering
Andebryst, rødbede, rødkålspuré & pebersky
Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler
Julemedister, grønkål & surt
3. servering
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning
4. servering
Chokolade, solbær, hasselnød & sorbet
Eller
Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce
4 serveringer 595,-
© 2023 Restaurant Koefoed.