Skip to main content

Julen starter 20 November på Koefoed

Frokost

Den bornholmske julefrokost kl. 11:30-15:00

(Kun til hele Bordet)

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

Tilvalg: Saltstegt sild som på Bornholm, rørt sennep, rødbede & bløde løg  75,-

2. servering

Andekroket, sennepscreme & cornichon

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler

Tilvalg: Mørbrad a la crème & morkel 75,-

3. servering

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

4. servering

Chokolade, Sevablødda, ristet hasselnød & sprød honning

Eller

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce

3 serveringer 495,-

4 serveringer 550,-

Koefoed´s juleplatte kl. 11:30-15:00

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

(tilvalg: Saltstegt sild som på Bornholm, rørt sennep, rødbede & bløde løg  75,- )

Stegt kyllingesalat, ristet kyllingeskind, saltbagt selleri & cornichon

Klassisk Roastbeef, bløde løg, pickles, peberrod & spejlæg

(tilvalg: Mørbrad a la crème & morkel 75,- )

395,-

Tilvalg af ost eller dessert 130,-

Smørrebrød kl. 11:30-15:00

Bornholms nationalret ”Sol over Gudhjem” 135,-

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg 135,-

Karrysild, æg, syltet agurk & karse 135,-

Saltstegt sild som på Bornholm, rørt sennep, rødbede & bløde løg 135,-

Avocado, skaldyrssalat, æggeblomme, caviar & stegt rugbrød 195,-

Smilende æg, håndpillede rejer, brændt citron & dild mayonnaise 145,-

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg 155,-

Paneret fiskefilet, remoulade, brændt citron & blomsterkarse 145,-

Meunierestegt fiskefilet, mayonnaise, håndpillede rejer & dild 165,-

Kartoffel, enebærcreme ¨Koefoed skinke¨ & ristede løg 145,-

Stegt kyllingesalat, ristet kyllingeskind, saltbagt selleri & cornichon 145,-

Mørbrad a la crème & morkel 155,-

Skåret oksetatar, kaperscreme, æggeblomme & chips 155,-

Klassisk Roastbeef, bløde løg, pickles, peberrod & spejlæg 165,-

*

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning 130,-

Chokolade, Sevablødda, ristet hasselnød & sprød honning 130,-

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce 130,-

Frokost retter kl. 11:30-15:00

¨Stjerneskud¨ Dampet og friteret rødspætte, håndpillede rejer & ”Gold Caviar”   245,-

Ribbensteg, grov sennep, danske æbler, & Jus 195,-

Tartelet med kalvebrisler, Karl Johan svampe & hønsevelouté 195,-

Julefrokost mad hos restaurant Koefoed

Aften

SMAGSMENU

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

Forret

Røget laks, persillepuré, agurk & sesam

Mellem ret

Dansk ¨presa¨ – nakke af gris, trompethatte, söl & svampe bouillon

Hovedret

Kalv, selleripure, Karl Johan & pebersauce

Dessert

Chokolade, Sevablødda, ristet hasselnød & sprød honning

595,-

Tilvalg

Gold Caviar & blæksprutte, umodne ferskener & hvidvins sauce 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

VINMENU

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

ALKOHOLFRIMENU

450,-

PRESTIGEMENU

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Røget laks, persillepuré, agurk & sesam

2. Servering

Torske ballotine, crouton & muslinge vinaigrette

3. Servering

Gold Caviar & blæksprutte, umodne ferskener & hvidvins sauce

4. Servering

Dansk ¨presa¨ – nakke af gris, trompethatte, söl & svampe bouillon

5. Servering

Kalv, selleripure, Karl Johan & pebersauce

6. Servering

Chokolade, Sevablødda, ristet hasselnød & sprød honning

955,-

Tilvalg

Bornholmsk & andre danske oste 130,-

VINMENU

850,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

ALKOHOLFRIMENU

550,-

DEN BORNHOLMSKE JULEFROKOST
TIL AFTEN

(Kun til hele Bordet)

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Røget laks, rygeost mayonnaise, radise & purløg

Tilvalg: Saltstegt sild som på Bornholm, rørt sennep, rødbede & bløde løg 75,-

2. servering

Andekroket, sennepscreme & cornichon

Ribbensteg, grov sennep, syltet agurk & danske æbler

Mørbrad a la crème & morkel

3. servering

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

4. servering

Chokolade, Sevablødda, ristet hasselnød & sprød honning

Eller

Klassisk ”Ris a la mande” med lun kirsebærsauce

 

4 serveringer 595,-

Ostetallerken hos restaurant Koefoed

Gå til en af vores søsterrestauranter.