1. servering
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron
Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-
1. servering
Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg
Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron
Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-
2. servering
Andekroket, sennepscreme & cornichon
Ribbensteg, grov sennep, rødkål & syltet agurk
Mørbrad a la crème & morkel
3. servering
Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning
4. servering
Mørk chokolade, solbær, sprød kakao & iscreme
Eller
Klassisk ”Ris a la mande” & lun kirsebærsauce
4 serveringer 595,-
550,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
750,-
450,-
Snacks
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
1. Servering
Saltet kuller, selleri, dild emulsion & muslingesauce
2. Servering
Confiteret kyllingevinge, porrer, timian & bouillon
3. Servering
Kalv, confiterede løg, trøffel & pebersauce
4. Servering
Mørk chokolade, solbær, sprød kakao & iscreme
595,-
Tilvalg
Royal Belgian Gold Caviar, stegt jomfruhummer, artiskok & hvidvinsasauce 295,-
Bornholmsk & andre danske oste 135,-
550,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
750,-
450,-
Snacks
Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”
1. Servering
Saltet kuller, selleri, dild emulsion & muslingesauce
2. Servering
Tatar af røget laks, agurk, umodne ferskener & sprøde hummerflager
3. Servering
Royal Belgian Gold Caviar, Stegt jomfruhummer, artiskok & hvidvinssauce
4. Servering
Confiteret kyllingevinge, porrer, timian & bouillon
5. Servering
Kalv, confiterede løg, trøffel & pebersauce
6. Servering
Mørk chokolade, solbær, sprød kakao & iscreme
995,-
Tilvalg
Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-
895,-
Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten
995,-
550,-
Saltet kuller, selleri, dildemulsion & muslingesauce 185,-
Tatar af røget laks, agurk, umodne ferskener & sprøde hummerflager 175,-
Confiteret kyllingevinge, porrer, timian & bouillon 175,-
Royal Belgian Gold Caviar, stegt jomfruhummer, artiskok & hvidvinssauce 295,-
Stegt flynder, spæde kål, spinatpuré & sauce blanquette 295,-
Vagtel serveret med svampe, karotter, persille & rødvinssauce 285,-
Kalv, confiterede løg, trøffel & pebersauce 325,-
Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-
Mørk chokolade, solbær, sprød kakao & iscreme 135,-
Klassisk ¨Ris a la mande¨ & lun kirsebærsauce 135,-
Telefon: + 45 56 48 22 24
Mail: info@restaurant-koefoed.dk
Adresse: Landgreven 3, 1301 København K
CVR: 29637474
Tirsdag - Lørdag
11.30 - 15.00 og 17.30 til 22.00
18 November – 31 December
Mandag – Søndag
11.30 – 17.00 og 18.00 til 22.00
© 2025 Restaurant Koefoed.