Skip to main content
 

DEN BORNHOLMSKE JULEFROKOST TIL AFTEN

1. servering

Koefoeds julesild, persilleolie, creme fraiche, kapers, æg & løg

Æg & rejer serveret med mayonnaise, dild & citron

Tilvalg, Paneret fiskefilet, remoulade, karse & citron 75,-

2. servering

Andekroket, sennepscreme & cornichon

Ribbensteg, grov sennep, rødkål & syltet agurk

Mørbrad a la crème & morkel

3. servering

Bornholmsk & andre danske oste med kompot & honning

4. servering

Mørk chokolade, solbær, sprød kakao & iscreme

Eller

Klassisk ”Ris a la mande” & lun kirsebærsauce

4 serveringer 595,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Smagsmenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet kuller, selleri, dild emulsion & muslingesauce

2. Servering

Confiteret kyllingevinge, porrer, timian & bouillon

3. Servering

Kalv, confiterede løg, trøffel & pebersauce

4. Servering

Mørk chokolade, solbær, sprød kakao & iscreme

595,-

Tilvalg

Royal Belgian Gold Caviar, stegt jomfruhummer, artiskok & hvidvinsasauce 295,-

Bornholmsk & andre danske oste 135,-

Vinmenu

550,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

750,-

Alkoholfrimenu

450,-

Prestigemenu

Snacks

Koefoed signatur “Sol over Gudhjem”

1. Servering

Saltet kuller, selleri, dild emulsion & muslingesauce

2. Servering

Tatar af røget laks, agurk, umodne ferskener & sprøde hummerflager

3. Servering

Royal Belgian Gold Caviar, Stegt jomfruhummer, artiskok & hvidvinssauce

4. Servering

Confiteret kyllingevinge, porrer, timian & bouillon

5. Servering

Kalv, confiterede løg, trøffel & pebersauce

6. Servering

Mørk chokolade, solbær, sprød kakao & iscreme

995,-

Tilvalg

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Vinmenu

895,-

Vinmenu med gammel Bordeaux til hovedretten

995,-

Alkoholfrimenu

550,-

A la carte

Forretter

Saltet kuller, selleri, dildemulsion & muslingesauce 185,-

Tatar af røget laks, agurk, umodne ferskener & sprøde hummerflager 175,-

Confiteret kyllingevinge, porrer, timian & bouillon 175,-

Royal Belgian Gold Caviar, stegt jomfruhummer, artiskok & hvidvinssauce 295,-

 

Hovedretter

Stegt flynder, spæde kål, spinatpuré & sauce blanquette 295,-

Vagtel serveret med svampe, karotter, persille & rødvinssauce 285,-

Kalv, confiterede løg, trøffel & pebersauce 325,-

 

Desserter

Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning 135,-

Mørk chokolade, solbær, sprød kakao & iscreme 135,-

Klassisk ¨Ris a la mande¨ & lun kirsebærsauce 135,-

Gå til en af vores søsterrestauranter.